Cherry festen

morgon.

I går var det Cherry fest. Jag Guran och Elin träffades 15.00 och åt pizza på Monaco, jag beställde en Loka och fick en Ramlösa, Guran beställde en kanna och fick ett glas.

På kvällen var det då dags för fest hos Jennie, det blev trevligt, singstar som vanligt nuförtiden.

I dag fick jag ett sms vid 06:45 från chefen.. "Jag tycker att du vill börja 12 i dag"

Lägenheten är helt tom på mat, C är och handlar samtidigt som jag sitter och smålider av hunger.

I kväll blir det ändamålsenliga aktiviteter hos Malin i Ursviken, vi får väl se om det löser sig.

över och ut


Grill med grill

morgon! I dag är det dags för Cherry-fest efter en helg av mycket Cherry arbete. I går så blev jag bjuden på förfest med den galna Krisse-Lotta-Maya maffian. Vi var hos en tjej som hette Sara och grillade. Jag blev bjuden på sagolikt god mat! Mycket trevligt

Därefter besegrade ju som bekant Trekronor Italien, det känndes väl på sin plats.

Klockan 22.00 var det så dags för jobb på Balzac och det var faktiskt riktigt trevligt! Bara trevliga gäster och bra resultat.

Jag fick förövrigt den där mysiga sommarvibben i går när vi tänte grillarna. Luften får en rökig, lovande doft och man lever lite i en dröm. Sommrarna i Sverige och framförallt i norrland är antagligen världens bästa, det går inte ens att jämföra med tillexempel Australien där jag var tidigare. Där är det såklart varmare och bättre stränder och förstås mer party, men inget slår den svenska sommaren, inget.

När tempen överstiger 10 grader och solen tittar fram så är det som om svensken har varit förtryckt i flera tusen år och bara äntligen blir fri. Grillen kommer fram, människor börjar prata med varandra, hälsa på varandra. Man kan bekymmers fritt sitta och umgås hela nätter, bara för att på sommaren finns det inga nätter, bara sommar, sommar och åter sommar. Det gillar vi!

Big P

Viva Las vegas

Viva Las vegas

I kväll kör jag stenhårt på Carl Victor. Vi får hoppas att det blir något spel!

Förövrigt så är jag och Caroline bjudna på middag hos Emil och Malin nu! Det blir nog bra, vi får hoppas att Malin sköter matlagningen.

Drömmar

Nu har jag ganska just vaknat, jag har sovmorgon. När man vaknar vid sju och småsover sig någon timme så händer sjuka saker i hjärnan. Jag drömde bland annat att jag reste till Malaysia med Carolines familj och sanslöst många av mina gamla och nya vänner. När vi skulle hem så fick jag ett brev på flygplatsen där det stod att jag var uttagen till finalerna i svenska Idol.

Jag accepterade helt kallt det faktum att jag faktiskt aldrig sökt och funderade mer på om jag verkligen skulle våga sjunga. Någonstans i bakhuvudet så kom jag ihåg att jag är en usel sångare men i drömmen så kändes det så rätt. Det enda problemet när vi skulle åka hem var att vi spelat bort våra biljetter på Casino, ungefär som Lars och Sven gör i Titanic.

Efter en tids överläggande så kommer Kim Eriksson fram till att den smartaste lösningen är att gå hem, och han lovar samtidigt att fixa skjuts från Falmark (något alla köper stenhårt). Det kändes som en bra deal... gå tvåtusen mil för att få skjuts två.

Sagt och gjort så började sällskapet att knata och det blev en varm resa genom världen. När vi så småningom (!?) klev in på E4an söder om Bureå så hittade vi en isvak på vägen (!?) där vi badade för att hälsa norrland välkommet. Slutligen så kom vi då till flygplatsen men jag nekades inträde i landet för att jag inte hade någon biljett. De andra fick direkt komma in (trots att de inte hade några biljetter). När jag ifrågasatte detta så blev jag avvisad från informationsdisken vilket betydde att jag inte fick befinna mig inom 10 meter från denna.

Hur det slutade är lite oklart men så vitt jag vet så sitter mitt dröm-jag fortfarande och tuggar taxfree tobak på en ödslig bänk på en ödslig flygplats i ett ödsligt norrland.

Drömmar, logikens moder!

Per L

Nu är det Personligt

Grattis Gustav "Raketforskaren" Ros som var först med att ge mig namnen på personerna ovan! Du vinner en exklusiv öl på nästa fest (tur att du inte gillar öl)

I dag var det åter motvind... jag har gått skola och jobbat hela dagen, nu blir det träning med Samme Herr Ros.

jag tvångsäter tonfisk igen, är sjukt enkelt men det är väl inget som smeker smaklökarna tyvärr. Men men... trägen vinner.

P

Personerna i sidans överkant.

Det blir såklart en prestigefylld kamp om den som snabbast kan ge mig namnen på de personer som befinner sig i sidans överkant.

Lycka till!

Bild: Säfsen 06

17:32 - Herr E ringer och spexar i 22min och 58sek, han ?ngrar sig n?r han inser att jag inte har halebop. S? kan det g?

Herr E ringer och spexar i 22min och 58sek, han ångrar sig när han inser att jag inte har halebop. Så kan det gå!
Vi beslutar oss för att starta ett medborgargarde då vi båda drabbats av kriminella element den senaste tiden.

Värme och motvind

Dagen har börjat mycket lovande, ja näst intill perfekt.

Jag plågade mig upp klockan 08.00, nja, kanske 08.15, men där ikring i alla fall.
Tyvärr har jag börjat snooza, något jag länge föraktat. Hur som helst så hade jag stämt träff på hälsostudion med herr Ros för ett härligt träningspass. Herr Ros kom som vanligt i tid och vi körde ett mycket givande träningspass i de fantastiska lokalerna. Det fina med morgonträning är att man får vara alldeles för sig själv, aldrig köer, aldrig frustande bodybuilders, bara en klen pojke och en välbyggd herr Ros.

Efter träningen så var det långpass på Svenska B, vi gjorde lite småuppgifter som var ganska roliga, Svenska B är ofta ganska roligt. När jag skulle cyckla hem däremot så var det i vanlig ordning motvind. Är det något jag föraktar mer än snooze så är det motvind. Det blir inte bättre av att jag har en minicyckel. Mina 2 tidigare cycklar hade fört mig hem komfortabelt i dag, men eftersom någon stulit dem så har jag tvingats lida med en liten skrotcyckel.

I kväll kan det bli väldigt lungt, funderar på att tvinga ut någon på Olearys, det är skumt att vara ute på en onsdag i Skellefteå, men ibland behöver man komma bort lite. Caroline ska på konsert med Laleh, det blir nog bra!

Dagens positivaste
Herr Ros tyckte att mina marklyft såg mycket kontrollerade ut
En tjej på skolan ville värva mig till någon organisation som sätts in vid kriser (kort förklarat)
Jag och C plockade fram utemöblerna

Dagens negativaste
Motvinden
P3 sprakade på min nyköpta radio i morse
ketchupen är helt slut, och jag ska äta spagge...


P. Lundgren

hits